Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klima se v minulosti zcela dramaticky měnilo, mění a bude se měnit i v budoucnosti. To jsou fakta! Můžeme nesouhlasit a můžeme protestovat ale změnit se to nedá.

0 0
možnosti
Foto

Počasí se mění bez ohledu co si o tom myslím člověk. Byla doba, kdy v Krkonoších byl ledovec a dnes není. Bylo období 9. až 14. století, které odborníci nazývají "teplým středověkem" a proto Karel IV zde pěstoval víno a posílal si povozy pro melouny do Mělníka, jak vypovídají listiny z té doby. V Norsku a ve Skotsku se pěstovalo obílí. V 17. století přišla malá doba ledová. Zamrzalo Baltské moře i Calaiská úžina mezi Francií a Anglií. Zažil jsem dobu, kdy se strašilo, že přijde doba ledová, že se vyčerpají ložiska nafty a dalších nerostů a ono se nic převratného nestalo. Takže opět se straší oteplováním.

3 0
možnosti
VF

Já na texty o klimatu, zvířatech klikám,ale také čtu komentáře. Kde jaký Jouda, je chytřejší než 70 klimatologů světa. Bude těžké jim vysvětlit opak,klimaskepticismus alias Klaus u nás jede stále dokola.

1 2
možnosti
VV

Bohuzel je to tak, a ti Joudove jsou ti nejhlasitejsi.

0 4
možnosti
Foto

jisté je že se plýtvá zcela zbytečně a tím se k znečištění přispívá-vám karma a dík za tento blog.mělo by se o tom více psát a přemýšletR^

1 0
možnosti
Foto

Evropané se mohou snažit, jak chtějí. Země třetího světa je stejně nakonec převálcují, i v té ekologii, na kterou se vykašlou. Mají to tak nastavené.

1 0
možnosti
Foto

.....oběhla celý svět zpráva odborníků z OSN ....pokud je dnes někdo dosud tak naivní, že věří tomu, že OSN snad sdružuje nějaké odborníky, pak mu asi není pomoci a je odsouzen k tomu, dělat do konce života užitečného idiota komukoli, kdo si o to řekne. Váš blog je blábol klasického vyplašence, který na první dobrou uvěří strašidýlkům, které šíří vyčuránkové, kteří pak z toho strachu těží tím, že vám vnutí obnovitelné zdroje energie, biopaliva, elektromobil a mnohé další.

5 0
možnosti
TT

Považovat elektromobil za něco ekologického už říká samo o sobě víc než dost.

3 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 586x
Ze zápisků jedné čtyřicítky, která hledá, jen neví co. Po dokončení univerzity v Hradci Králové jsem se jako jediná z ročníku začala věnovat oboru, který jsme vystudovali, cestovnímu ruchu. Momentálně jsem však hlavně maminkou na mateřské dovolené. Dle čárek na nedávném těhotenském testu to vypadá, že na mateřské ještě dlouho pobudu. A tak píšu, abych se z těch plínek úplně nezbláznila…

Seznam rubrik